Description

personi i cili preferon një gjini tjetër sesa gjinia e tij të lindjes dhe ndjen nevojën për të pësuar ndryshime fizike në trup për të shprehur këtë ndjenjë, të tilla si trajtimi i hormoneve dhe / ose operacioni