Description

неконсензуално вадење на кондомот, што разговорно во овој контекст се нарекува стелтинг, и претставува отстранување на кондомот за време на секс од страна на сексуалниот партнер и покрај тоа што е дадена согласност за сексуален однос само со кондом.