Description

imazh i ekzagjeruar i mashkulloritetit hegjemonik, kryesisht në media, duke mbivlerësuar idealen, siç janë forca fizike, agresiviteti dhe seksualiteti i përcaktuar për burrat, duke i përfocuar këto imazhe